MENU

Songtext - LYRICS

2po2 - Ka po shkojm

Kerri o gjerman, hekri o kinez
qanta italiane, pasaporti francez
qefi sa Stambolli , sahatin rolex
paret amerikane tpalume me ni thes


2po2 - Ka po shkojm - Songtext - LYRICS

Kerri o gjerman, hekri o kinez
qanta italiane, pasaporti francez
qefi sa Stambolli , sahatin rolex
paret amerikane tpalume me ni thes

Ka po shkojm ?!!

Kerrin Gjerman
Hekrin ngjesh nbrez prej tshpis
Tana Ngjyrat e lekve te europes
Ma ka thy Pasporta e Shqipnis

Kjo përfundoi
Sa do të të mungoj
Sot duhet të largohemi
Lëreni gjithçka këtu

Edhe pse duhet të vazhdoj
Si mund ta harroni?
Kujtimi për ju është shumë brenda meje

Nuk mund ta zëvendësoj dashurinë tuaj
As nuk përsëris atë që mund të ndiejmë
Unë do të jem gjithmonë mirënjohës, dashuri
Ti më ke dhënë atë që kam ëndërruar gjithmonë

Dhe sot them lamtumirë
Unë do t'ju kujtoj kur vjen dielli
Kur dëgjon këngën tonë
Dhe sot do të largohem
Ju duhet të dini se do të jeni në zemrën time

Kjo përfundoi
Edhe pse më bën të qaj
Sot jam i lumtur që jam pjesë e jush

E di që duhet të fluturojmë
Për momentin, mbaroj
Do të doja të të kërkoj që të mos harrosh për mua

Nuk mund ta zëvendësoj dashurinë tuaj
As nuk përsëris atë që mund të ndiejmë
Unë do të jem gjithmonë mirënjohës, dashuri
Ti më ke dhënë atë që kam ëndërruar gjithmonë

Dhe sot them lamtumirë
Unë do t'ju kujtoj kur vjen dielli
Kur dëgjon këngën tonë
Dhe sot do të largohem
Ju duhet të dini se do të jeni në zemrën time

Sa dhimbje ndjeva
Gëzimet e mia, unë i dhashë ato
Dhe sot ju shoh që të largoheni

lamtumirë
Unë do t'ju kujtoj kur vjen dielli
Kur dëgjon këngën tonë
Dhe sot do të largohem
Ju duhet të dini se do të jeni në zemrën time

Kjo përfundoi
Ju do të jeni në zemrën time
Gjithmonë në zemrën time
Kjo përfundoi
Ju do të jeni në zemrën timeMore by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.