MENU

Testo Canzone - LYRICS

Faleminderit - Alban Skenderaj

Prapë më sollen këmbët tek ti
Kjo është hera e fundit që pi
Nuk mund ta kthej
kohën unë pas për ne të dy


Faleminderit - Alban Skenderaj - Testo Canzone - LYRICS

Prapë më sollen këmbët tek ti
Kjo është hera e fundit që pi
Nuk mund ta kthej
kohën unë pas për ne të dy
Se ti më ke dhënë me qindra mundësi
të kam lodhur zemër, e di
nuk do ti shoh,
nuk do ti puth më sytë e tu

Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
më dhe aq shumë vërtet
sa do mjaftonte për 1000 vjet
dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

REF.:
Faleminderit, Faleminderit
Për çdo çast
dhe çdo frymëmarrje që më dhe
Faleminderit, Faleminderit
Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
aty ku... ku... ku më le
aty ku... ku... ku më le

Dukesh kaq e lumtur tani
gati dukesh tjetër njeri
Nën cilin qiell,
nën cilin diell merr energji?
Zemër jam vërtet i lumtur për ty
dhe pse s'më lexohet në sy
ti buzëqesh, unë i gëlltis lotët e mi

Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
më dhe aq shumë vërtet
sa do mjaftonte për 1000 vjet
dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

REF.:
Faleminderit, Faleminderit
Për çdo çast
dhe çdo frymëmarrje që më dhe
Faleminderit, Faleminderit
Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
aty ku... ku... ku më le
aty ku... ku... ku më le


Faleminderit - Alban Skenderaj - Testo Canzone - LYRICS - Traduzione in Italiano

Di nuovo, le mie gambe furono portate a te
Questa è l'ultima volta che bevi
Non posso restituirlo
il tempo che ho seguito per entrambi
Che mi hai dato centinaia di opportunità
Ho stanco il tuo cuore, lo so
Non li vedrò
Non bacerò più i tuoi occhi

Ma è difficile dire addio
senza voltarmi mai più la testa
sempre di più
quanto sarebbe sufficiente per 1000 anni
e ora senza di te nulla è inutile

RIF.:
Grazie, grazie
Ogni momento
e ogni respiro che sono
Grazie, grazie
Mi troverai sempre dove mi lasci
dove ... dove ... dove mi lasci?
dove ... dove ... dove mi lasci?

Sembri così felice ora
sembra quasi un altro uomo
Sotto quale cielo,
sotto quale sole prende l'energia?
Il mio cuore è davvero felice per te
e perché non riesco a leggerlo negli occhi
tu sorridi, io ingoio le mie lacrime
Ma è difficile dire addio
senza voltarmi mai più la testa
sempre di più
quanto sarebbe sufficiente per 1000 anni
e ora senza di te nulla è inutile

RIF.:
Grazie, grazie
Ogni momento
e ogni respiro che sono
Grazie, grazie
Mi troverai sempre dove mi lasci
dove ... dove ... dove mi lasci?
dove ... dove ... dove mi lasci?More by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira